Zestaw 1 Zestaw 2 Zestaw 3

Rezerwacja – Zamówienia
tel. 695 770 375
www.pysznieidomowo.konin.pl




MENU WIGILIJNE DLA FIRM
w Restauracji lub Wiejskiej Chacie
ZESTAW 1 – 130 zł/os czas trwania uroczystości do 5 godzin.

barszcz z uszkami 1 porcja/os.
karp z patelni z pieczarkami
dorsz panierowany
roladka staropolska w sosie
devolay z pieczarkami
2 porcje/os.
kopytka
ziemniaki
kapusta wigilijna
buraczki na ciepło
biała surówka
0,25 por/os.
kluski z makiem porcja degustacyjna 50g
pierogi z kapustą i grzybami 6 szt./os
ryba po grecku
matias w śmietanie
sałatka jarzynowa
sałatka śledziowa
śledzik w oleju
100g/os.
zestaw mięs zimnych w garni + sos tatarski
/pierś kurczaka, schab ze śliwką, polędwiczka, pieczywo/
1,5 porcji/os.
Gołąbek w kapuście 1 porcja/os.
ciasto – makowiec, szarlotka, sernik 2 porcje/os.
kawa, herbata, woda z cytryną bez limitu
sok pomarańczowy/jabłkowy 200 ml/os.


MENU WIGILIJNE DLA FIRM
w Restauracji lub Wiejskiej Chacie
ZESTAW 2 – 140 zł/os czas trwania uroczystości do 5 godzin.

barszcz z uszkami + pasztecik 1 porcja/os.
karp z patelni z pieczarkami
dorsz panierowany
roladka staropolska w sosie
karkówka z kluskami śląskimi
2 porcje/os.
kluski śląskie
ziemniaki
kapusta wigilijna
buraczki na ciepło
biała surówka
0,250 por/os.
kluski z makiem porcja degustacyjna 50g
pierogi z kapustą i grzybami 6 szt./os
ryba po grecku
matias w śmietanie
sałatka jarzynowa
sałatka śledziowa
śledzik w oleju
100g/os.
zestaw mięs zimnych w garni + sos tatarski
/pierś kurczaka, schab ze śliwką, polędwiczka, pieczywo/
1,5 porcji/os.
polędwiczka w sosie borowikowym z kopytkami
gołąbek w kapuście
1 porcja/os.
ciasto – makowiec, szarlotka, sernik, czekoladowy 2 porcje/os.
kawa, herbata, woda z cytryną bez limitu
sok pomarańczowy/jabłkowy 200 ml/os.


MENU WIGILIJNE DLA FIRM
w Restauracji lub Wiejskiej Chacie
ZESTAW 3 – 150 zł/os czas trwania uroczystości do 7 godzin.

barszcz z uszkami + pasztecik 1 porcja/os.
karp z patelni z pieczarkami
dorsz panierowany
roladka staropolska w sosie
karkówka z kluskami śląskimi
śledzik w śmietanie
2 porcje/os.
kluski śląskie
ziemniaki
kapusta wigilijna
buraczki na ciepło
biała surówka
0,250 por/os.
kluski z makiem
kompot z suszu
porcja degustacyjna 50g
pierogi z kapustą i grzybami
pierogi z serem
8 szt./os
ryba po grecku
matias w śmietanie
sałatka jarzynowa
sałatka śledziowa
śledzik w oleju
100g/os.
zestaw mięs zimnych w garni + sos tatarski
/pierś kurczaka, schab ze śliwką, polędwiczka, dorsz w galarecie, pieczywo/
1,5 porcji/os.
żurek
polędwiczka w sosie borowikowym z kopytkami
gołąbek w kapuście
1 porcja/os.
ciasto – makowiec, szarlotka, sernik, czekoladowy z wiśniami 2 porcje/os.
kawa, herbata, woda z cytryną bez limitu
sok pomarańczowy/jabłkowy
napoje gazowane
300 ml/os.